cv granskning

Välkommen!

HÄR KAN DU FÅ HJÄLP MED ATT FÅ PERSONLIG FEEDBACK PÅ DITT CV ELLER PERSONLIGA BREV. ANMÄL DITT INTRESSE GENOM ATT KLICKA PÅ KNAPPEN NEDAN SÅ ÅTERKOMMER VI MED EN INBJUDAN VIA TEAMS SENAST DEN 22 MARS. SAMTALET PÅGÅR I CA 20 MINUTER. VI HAR TILLGÄNGLIGA TIDER FÖR GRANSKNING FRAM TILL DEN 24 MARS.

Det här behöver du göra

Glöm inte att bekräfta inbjudan som kommer via teams!

DET ÄR VI SOM HJÄLPER TILL MED CV GRANSKNINGEN:

Katarina Söderstedt

ÄR HR MANAGER FÖR UNIBAIL-RODAMCO WESTFIELD I NORDEN SEDAN 3 ÅR TILLBAKA. MED ANSVAR FÖR BLAND ANNAT REKRYTERINGAR I SVERIGE, DANMARK OCH NEDERLÄNDERNA. HON HAR JOBBAT MED REKRYTERING OCH HR-FRÅGOR PÅ OLIKA FÖRETAG I CA 25 ÅR.

Peer Weding

Arbetar som tillväxtstrateg på Täby kommuns Kompetenscenter. Vilkets erbjudande är att stötta individer och företag med olika väglednings- och matchningsinsatser. Peer har arbetat och startat upp kommunens arbetsmarknadsenhet på Kompetenscenter. Ett center som också innehåller en integrationsenhet samt vuxenutbildningsenheten KCNO (KunskapsCentrum NordOst). Peer brinner för kompetensförsörjningsfrågor och har en mångårig arbetsgivarerfarenhet inom näringslivet.

CV-Granskare

Cv-granskningen är avslutad för i år. Tack för ert deltagande. Besök gärna nästa mässa Täby Centrum 24e februari för att vässa ditt CV och träffa arbetsgivare digitalt.

OM DET ÄR MÅNGA SOM BEHÖVER VÅR HJÄLP, KAN DU KOMMA ATT TRÄFFA NÅGON AV VÅRA TREVLIGA KOLLEGOR ISTÄLLET!

URW for JOBS 2023

URW for jobs är ett initiativ inom vårt hållbarhetsprogram ”Better Places 2030” och för femte gången arrangerar vi jobbmässa i Westfield Täby Centrum, i nära samarbete med Täby Kommun. Syftet är att uppmuntra och matcha kvalificerade arbetssökande med lokala arbetsgivare.  

Mässan, som är kostnadsfri, är helt digital och alla utställande företag kan ses på denna sida. Passa även på att vässa ditt CV med hjälp av våra personliga CV-granskare och få tips på vad som är bra att tänka på inför arbetsintervjun. 

Välkomna på årets digitala jobbmässa 2023!

Tack för ditt intresse, vi återkommer när mässan öppnar!