URW for JOBS | Årets digitala jobbmässa | Nacka Forum

Välkommen till
årets digitala Jobbmässa
i Nacka Forum

Årets digitala jobbmässa | Tisdag 15 Mars 14:00

Årets digitala jobbmässa
Tisdag 15 mars 14:00

LIVESTREAMING ÄR AVSLUTAD

Välkommen till sidan för årets jobbmässa Nacka Forum 2022.
Ta del av utvalda föreläsningar och lediga tjänster t.om. 20 mars.

DAGSPROGRAM för 15/3.

MÖT ARBETSGIVARE OCH SÖK LEDIGA TJÄNSTER HÄR

Ta del av deltagande företagens lediga tjänster. Här finns det möjlighet att både skicka in er ansökan, ställa eventuella frågor och presentera er. Lycka till!

CV-GRANSKARE

Ta tillfället att vässa till ditt cv lite extra. Våra experter finns tillgängliga under den digitala mässan för att granska ditt cv, komma med tips och expertis. Boka upp digitalt möte nu för att säkra din plats under jobbmässans gång.

Nacka kommun har ordet

En insats för att stötta ungdomar.

Syftet med alla Nacka kommuns aktiviteter och insatser för att stötta ungdomar att komma ut på arbetsmarknaden är att erbjuda unga människor många möjligheter att nå sina drömmar och mål i livet. Om vägen till egen försörjning startar tidigt, så är det mycket lättare att själv se vad man behöver göra bl.a. i skolan, vilka kontakter man behöver ta, hur man bäst formulerar sig osv. Det hjälper också till att tänka ut vad de kort och långsiktiga målen är och hur man når dem. Får man då tidigt ett arbete och får pröva på, är det mycket lättare tänka ut vad man behöver fylla på med, för att få nästa arbete osv.
 
Susanne Nord
Utbildnings- och arbetsmarknadsdirektör
Stadsledningskontoret / Nacka kommun

Möt rekryterare på Apple

Vill du veta hur det är att arbeta på Apple samt vilka roller vi har lediga just nu? Är du nyfiken på Apple som arbetsgivare?

Delta i så fall i vårt virtuella ”Lär känna Apple”- event.

För att delta: Använd Webex länken nedan för att ladda ner applikationen. Lösen: apple
Använd sedan samma länk igen för att ansluta till eventet. 

Öppet forum tisdag 15e mars 14.30-16.00
Välkommen in!

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MENTOR-MÖTE

Ett mentormöte för att utveckla din karriär, ledarskap eller hur man kan hantering sin stress, med en erfaren och kompetent mentor. Hos en Sveriges ledande marknadsplatser erbjuds över 100 mentorer med erfarenhet och kunskap från de flesta branscher. De har genomfört 1000-tals mentormöten med medarbetare och chefer i privata företag och i den offentliga sektorn.

Just nu erbjuds du tillfället att boka ett gratis mentormöte här via Mentorerna.se

Sommarlovsentreprenör till Rookie Startups

Detta program är för dig som är 15-18 år (Värmdö) samt 16-24 år (Nacka) och vill prova på att driva ditt eget företag som sommarjobb. Under fyra sommarveckor får du, själv eller tillsammans med vänner, förverkliga en affärsidé. Utbildningen startar den 20 juni 2022 och pågår i fyra veckor (v.25-28). Första veckan av programmet är en kickoffvecka, där du får lära dig allt man behöver veta för att starta upp ditt företag. OBS! Inga förkunskaper krävs.

Som sommarlovsentreprenör förväntas du jobba vardagar mellan 9.00-16.00.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Malin Söderström
malin.soderstrom@rookiestartups.se

Använder du LinkedIn som
det var 2007 eller 2021?

Linda Björck är en av Sveriges ledande experter på Linkedin och sedan 2017 ingår hon i en utvald grupp som har direktkontakt med företaget. ​

Årligen genomför hon ett 60-tal utbildningar som skräddarsys efter kundens önskemål. Hennes prisbelönta blogg, smartbizz.se är väl värt ett besök.​

Hemsida: https://smartbizz.se​
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lindabjorck/​

Använder du LinkedIn som det var 2007 eller 2021?​
Många tror fortfarande att LinkedIn är en CV-databas som bara används när du söker jobb men så är inte fallet längre.​ LinkedIn är en plattform där du bör bygga ditt varumärke, oavsett om du söker jobb, är egen företagare eller anställd.​

Under den här föreläsningen kommer du få konkreta tips, aha-upplevelser och kunskap som du direkt kan ta till dig. ​Redan nu kan du fundera på: Hur ser ditt varumärke ut på LinkedIn – egentligen?

Yrkespodden, Jenz Jangdin

Jenz finns med er i studion under mässans sändning här på sidan den 15 mars med start kl.14.00. Yrkespodden är Sveriges största yrkespodcast inom karriärvägledning som vill inspirera men framförallt motivera personer till att hitta sitt drömyrke.  eller så kanske du bara är intresserad av att höra om yrket/gästen. Jag bjuder in spännande gäster med olika yrkesbakgrunder som delar med sig av sitt yrkesliv och karriärer. Spännande yrken och häftiga samtal från hur man lyckas med sitt yrke till hur man tar tag i sin karriär.

Tisdag 15 mars 14:00

Carolina Henning

Carolina Henning finns med oss i studion för att dela med sig av sina bästa tips inför arbetsintervjun. Carolina Henning startade Personalshopper 2010 och under åren guidat många till bättre inköp för en mer hållbar garderob. Många upplever att de har en full garderob men ändå inget att ha på sig. Stil och trender i all ära, men det är viktigt att man har en grundstil som man trivs i och som man utgår ifrån när man handlar. Därför visar nu Carolina upp bra kombinationer inför din kanske kommande arbetsintervju. Ta del av stiltips och prisvärda inköp.​

Tisdag 15 mars 15:00

Enkla knep våga ta för dig mer i arbetslivet

Lisa Clefberg är leg. psykolog och har disputerat i Klinisk Psykologi vid Stockholms Universitet. För Lisa är det viktigt att personlig utveckling ska vara något roligt. Genom stor igenkänningsfaktor i Lisas exempel och flertalet aha-upplevelser får hon oss att förstå att det är vi själva som kan påverka och styra vår glädje. Hon ger er strategier för att hitta egna insikter som sedan övergår i handling. Målet för Lisa är att ge er mod och inspiration till att se att all förändring är möjlig!

Tisdag 15 mars 16:00

Hjärnan, fokus och kreativ retorik med Gabriella Wejlid

Skaffa dig superkoll på hjärnan och retoriken inför din nästa anställningsintervju! Välkommen till ett inspirerande seminarium om hur du hanterar arbetsminnet, hittar rätt fokus och använder retoriken för att göra intryck, övertyga och bli ihågkommen. ​

Gabriella Wejlid har i 15 år föreläst om hjärnan, kreativitet och retorik. Hon har skrivit flera böcker om hur hjärnan fungerar, hur vi hanterar information och hur vi kan träna upp de funktioner i hjärnan som vi vill träna upp. Hon har också skrivit flera böcker om hjärnan tillsammans med kollegan Jenny Åkerman, bland annat ”Ja tack, hjärna!” och ”Mycket hjärna!”.
Läs mer om Gabriella på www.huvudsidan.se​

Tisdag 15 mars 17:00

Personliga varumärke

Dina signaler och personliga varumärke när du söker jobb med Malin Hammar Blomwall

Tisdag 15 mars 17:30

URW for JOBS 2022

Som en del av vårt hållbarhetsprogram ”Better Places 2030” arrangerar vi för fjärde gången jobbmässan i Täby i nära samarbete med kommunen och lokala arbetsgivare.

Nytt för i år är att mässan sker helt digitalt! Passa på att vässa ditt cv med hjälp av våra personliga cv-granskare, ta del av Linda Björcks bästa tips för en bättre LinkedIn-profil och boka ett digitalt möte med potentiella arbetsgivare.

I år kan ni ta del av många intressanta talare och gästföreläsare genom vårt digitala mässrum och livestream. Vi gästas av Lisa Clefberg, leg. psykolog välkänd för sin expertis inom personlig utveckling och självledarskap som kommer med flera användbara verktyg för att våga ta för sig mer i arbetslivet. Det blir även talkshow med Jenz Jangdin som driver Sveriges största yrkespodcast inom karriärvägledning och Gabriella Wejlid som är en av Sveriges mest erfarna föreläsare inom kreativitet och hjärnträning. Andra välkända profiler är bland annat LinkedIn-experten Linda Björck, Malin Hammar Blomwall, stilexperten Carolina Henning, Martina Schedvins med flera.

Välkomna på årets digitala jobbmässa 2022!

Intresserad av att starta eget?

Funderar du på vad som gäller när man driver eget företag? Har du en företagsidé som du vill förverkliga?
Täby, Danderyd, Vallentuna, NyföretagarCentrum ger Dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Välkommen att delta på ett intressant webinar som tar upp vad som är viktigt att tänka på och du får också möjlighet att ställa frågor.

Datum och tid:
Tisdag 24 februari kl.16.30

Medverkande föreläsare: Annika Holst
Verksamhetsledare NFC Täby Danderyd Vallentuna

Video inspelning och test

Text kommer

Tack för ditt intresse, vi återkommer när mässan öppnar!